Inapoi sus
Mexic
America de nord si centrala
esti aici : Destinatii exotice // America de nord si centrala

America de nord si centrala

 

O pata mica pe harta lumii, America Centrala prezinta o diversitate mult mai mare decat orice zona de dimensiuni similare de pe planeta. Nu conteaza cand o vizitati sau cat timp stati acolo aventura si buna dispozitie este garantata. Aventura este prezenta in toate stilurile posibile - distractiva, usoara, accidentala, provocatoare, surprinzatoare – si va ramane in amintirea voastra ani de zile. Plajele cu nisip alb si fin si recifele se invecineaza cu orasele lenese si uneori gri, in timp ce nu departe culmile muntoase se inalta printre nori. Haciendele spaniole din orasele coloniale se aliniaza pe stradutele pietruite din secolul al XVI-lea sub privirile amenintatoare a vulcanilor. Plimbati-va prin jungla deasa pentru a gasi piramidele maya care dateaza de un mileniu.

Cea mai interesanta parte a Americii Centrale vor fi oamenii pe care ii veti intalni. Puteti sa treci de la o tara la alta, sa fiti martorul traiului modern tipic maya care nu s-a schimbat mult de-a lungul secolelor  sau sa vizitati un sat Garífuna pentru a experimenta cultura afro-cariba.

America Centrala - Guatemala, Belize, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama si, parti din sudul Mexicului - este mult diferita fata de vecinii lor americani mai mari si mai cunoscuti. Faptul ca tarile Americii Centrale raman la fel de misterioase chiar si dupa vizitarea lor face calatoria cu atat mai plina de satisfactii.

America de Nord un adevarat caleidoscop

Descoperiti America de Nord prin padurile sale falnice, campurile ondulate, deserturile intinse, metropolele ce pulseaza si oazele neconventionale. Fie ca aveti de gand sa va scufundati in New York City-ul plin de agitatie sau sa experimentati pantele "Marelui Nord Alb", America de Nord este un continent al carui diversitate nelimitata de activitati si atractii va permit sa calibrati itinerariul la orice nivel de aventura pe care o alegeti. Aventurati-va intr-o drumetie prin pusta canadiana sau organizati cu prietenii o calatorie de-a lungul legendarului druma Route 66 sau explorati siteurile antice mayase si ruinele aztece din Mexic. Oricare ar fi modelul perfect de concediu pentru tine, America de Nord ofera un caleidoscop de culturi, bucatarii, peisaje, istorie si aventuri.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
  • Destinatii exotice din America de nord si centrala

  • Mexic
  • Panama
 


 

Destinatii exotice din America de nord si centrala

 
 

Ne gasesti si pe