Inapoi sus
Singapore
Asia
esti aici : Destinatii exotice // Asia

Asia

 

Asia se lipeste pur si simplu de tine. Talismanele aprinse pe altarele templelor din  Thailanda dau un parfum dulce aerului gros. Aroma cereasca a condimentelor indiene te urmeaza zile in sir. Asia este un loc spiritual infuzat cu zeii din trecut si prezent: spiritele antice ale pamantului si a familie, zeitatile budismului si hinduismului, precum si normele islamului. Minunile arhitecturale si spatiile sacre abunda aici, de la Marele Zid din China si templele din Angkor pana la minunile mai putin cunoscute din Myanmar, Nepal si Afganistan.

De la sublimul liniilor de coasta pana la muntii inzapeziti, peisaje frumoase alimentate de ploile musonice si orasele pline de energie, diversitatea oferita de Asia este innebunitoare. Aveti posibilitatea de a face drumetii in junglele din Malaezia, puteti sa admirati fauna salbatica din sudul Indiei, sa mergeti calare prin stepele mongole, sa schiati in Alpii Japoniei sau sa savurati o bautura fina din nuci de cocos pe una din insulele din jur.

Sa nu uitam de bucataria asiatica! Incercati curry-ul indian, gustati ramen-ul japonez sau aventurati-va in deliciile bucatariei thailandeze. Prin culorile, miresmele, aromele si personalitatea sa, veti gasi Asia ca fiind delicioasa si  plina de satisfactii.

 

Impreuna calatorim mai mult

 

-

 


 

Destinatii exotice din Asia

 
 

Ne gasesti si pe